THE NEXT GENERATION QUICKSHIFTER
HOME
COMPANY
HOME
PRODUCTS
NEWS
NEWS
DOWNLOADS
 
COMPANY
HMQuickshifter is een relatief jong, maar zeer ambitieus bedrijf, gedreven door onze wil om te winnen. Onze belangrijkste medewerkers brengen samen hun jarenlange ervaring uit de wereld van de motorsport op  Wereld Kampioenschap niveau, waar ze gereden en gewerkt hebben in de Moto GP, World Superbike en British Superbike paddocks. Onze ontwerpers zijn zeer ervaren elektronica ingenieurs en programmeurs, die eerder werkten voor onder meer Microsoft. We werken aan de hoogste en verwachten de hoogste normen - onze producten zijn een eerbetoon aan dit.
Al onze producten zijn precisie-instrumenten geproduceerd volgens de hoogste standaard. De onderdelen, processen, karakterisering en het testen voldoen aan luchtvaart- en militaire specificatie, de hoogst bestaande specificaties en aangenomen door Formula One teams. Een reden waarom onze producten de keuze zijn van de vele topteams in de hele wereld. Onze technische medewerkers zijn voortdurend aan het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe processen en hardware, waardoor HMQuickshifter blijft leider aan de top van Racing Technology.
Wij bij HMQuickshifter streven naar volledige tevredenheid van de klant, op alle gebieden van onze activiteiten, inclusief technische ondersteuning, dat ongeëvenaard is. Wij zijn regelmatig in contact met race teams en ingenieurs over de hele wereld die gebruik maken van onze producten en we bieden hulp bij het afstellen op circuit om topprestaties neer te zetten.
Belgische invoerder
 
 
 
THE ONLY STRAIN GAUGE QUICKSHIFTER OUTSIDE MOTO GP
WORLDWIDE SHIPPING IN LUXURY BRIEFCASES
      Copyright (c) 2010 HMShifter.be · All Rights Reserved